Κέντρο Laser

FITNESS & WELLNESS CENTER

XLASE PLUS DIODE + ALEX PRO

Αποτελεί το νέο υπερσύγχρονο σύστημα εφαρμογής Laser αποτρίχωσης με δύο μήκη κύματος Αλεξανδρίτη με Διοδικό. Έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις υψηλότερες απαιτήσεις των επαγγελματιών της αισθητικής και της ιατρικής αισθητικής, στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, σε όλες τις περιοχές του σώματος αλλά και για μια σειρά άλλων αισθητικών θεραπευτικών εφαρμογών.

Αλεξανδρίτης:755nm για βάθος 2-3mm

Διοδικό:810nm για βάθος 4,75mm

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ XLASE PLUS

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ :

Πώς λειτουργεί το σύστημα Laser X-Lase Plus Diode+Alex Pro:

Το σύστημα εκπέμπει ακτινοβολία Laser κοντά στο φάσμα του υπέρυθρου που απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας. Η διάρκεια εκπομπής κάθε παλμού είναι αρκετά μεγάλη ώστε να καταστρέφει το τριχοφόρο θύλακα χωρίς να επηρεάζει στο ελάχιστο, τον περιβάλλοντα ιστό και αυτό χάρη στη μοναδική πατενταρισμένη χειρολαβή επαφής που προστατεύει το δέρμα με αγώγιμη ψύξη κατά όλη τη διάρκεια της παροχής ενέργειας laser.

Πώς συγκρίνεται η μέθοδος αποτρίχωσης X-Lase Plus Diode+Alex Pro με άλλες μεθόδους:

Το ξύρισμα, οι αποτριχωτικές μηχανές και οι αποτριχωτικές κρέμες είναι προσωρινές μέθοδοι που πρέπει να επαναλαμβάνονται συχνά. Καμία όμως από αυτές δεν μπορεί να θεωρηθεί μέθοδος μόνιμης καταπολέμησης της τριχοφυΐας. Η αποτρίχωση με το X-Lase Plus Diode+Alex Pro προσφέρει συστηματική και μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και συμβάλει δραστικά στη θεραπεία της θυλακήτιδας.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ το σύστημα X-Lase Plus Diode+Alex Pro αντί για άλλες μεθόδους:

Η αποτρίχωση με laser διόδων X-Lase Plus Diode+Alex Pro παρέχει άνεση κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μέγιστη ασφάλεια, ταχύτητα και ακρίβεια και επίσης ελαχιστοποιεί τον ερεθισμό του δέρματος εκεί όπου άλλες μέθοδοι και τύποι laser μπορούν να δημιουργήσουν. Το Laser X-Lase Plus Diode+Alex Pro διόδου είναι ένα ακριβές σύστημα, με δυνατότητα άριστης παραμετροποίησης, προσφέροντας εξατομικευμένες θεραπείες, όπου οι παράμετροι ακτινοβολίας μπορούν να βλάψουν μόνο το θυλάκιο των τριχών, ενώ δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τον περιβάλλοντα ιστό.

Το X-Lase Plus Diode+Alex Pro μπορεί λειτουργεί σε σκουρόχρωμες ή μαυρισμένες επιδερμίδες;

Το σύστημα X-Lase Plus Diode+Alex Pro διαχειρίζεται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα όλους τους τύπους δέρματος (Τύποι δέρματος Fitzpatrick I-VI), καθώς και το μαυρισμένο από την έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία δέρμα. Για τους πιο σκούρους τύπους δέρματος και τους ανθρώπους με μαύρισμα το σύστημα διαθέτει το πλέον σύγχρονο λογισμικό παραμετροποίησης, σε οθόνη (touch screen) υψηλής ευκρίνειας, που παρέχει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την πρόληψη βλαβών της επιδερμίδας.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Η αποτελεσματικότητα του X-Lase Plus Diode+Alex Pro είναι δεδομένη, καθότι τεχνολογικά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων συστημάτων laser στο κόσμο, καλύπτοντας όλα τα δεδομένα της διεθνούς βιβλιογραφίας που περιγράφουν τον ορισμό της μόνιμης απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Φωτοανάπλαση Laser Lift

The technique that uses light, known as Photorejuvenation - Laser Lift, offers an effective treatment with light to address any damage done by the sun and to visibly improve the appearance of the skin on the face and body.

Η διαδικασία της φωτοανάπλασης.

Η φωτοανάπλαση είναι μια από τις πιο ασφαλείς διαδικασίες με ορατά και άμεσα αποτελέσματα. Ο χρόνος αποθεραπείας στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Οι συνεδρίες είναι σύντομες και ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του/της με το ανανεωμένο και λαμπερό του πρόσωπο. Συνολικά δεν χρειάζονται περισσότερες από 3-4 συνεδρίες.
Με συνεχόμενη κίνηση της laser κεφαλής πάνω στο δέρμα, κυρίως στα σημεία που χρήζουν θεραπείας, εκπέμπεται το παλλόμενο φως που κάνει όλη τη βασική δουλειά. Το μόνο που θα νιώθετε είναι μια μικρή αίσθηση θερμότητας πάνω στο δέρμα σας.

Ποια προβλήματα αντιμετωπίζονται με τη φωτοανάπλαση;

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 3 ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 3 ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
(Alexandrite 755nm, Diode 810nm, ND-Yag 1064nm)

Το ΝΕΟ Laser Diode Alex είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος από τον τύπο I μέχρι και τον τύπο V . (Οι Έλληνες έχουμε φωτότυπο τύπου ΙΙ-ΙΙΙ).

Η νέα τεχνολογία ενσωματώνει Όλα τα πλεονεκτήματα των 3 μεθόδων, χωρίς τα μειονεκτήματα, μιας και η μια μέθοδος συμπληρώνει την άλλη

en_US
Skip to content