ΔΙΑΤΡΟΦΗ

FITNESS & WELLNESS CENTER

Διατροφή

Πρόγραμμα και Εκπαίδευση

Η ολοκληρωμένη προσέγγιση στο θέμα της διατροφής αποτελεί κύριο άξονα αναφοράς στη φιλοσοφία μας καθώς επικεντρώνεται στον παράγοντα άνθρωπο και στις ιδιομορφίες που τον χαρακτηρίζουν. Η εφαρμογή ενός σωστού διαιτολογίου για την αντιμετώπιση του αυξημένου βάρους, προτρέπει στην θεώρηση της ορθής διαιτητικής συμπεριφοράς και την απόκτηση καλών διατροφικών συνηθειών.

Διατροφική Ενημέρωση

Για να χάσει κάποιος βάρος χωρίς να ξαναπάρει τα περιττά κιλά θα πρέπει να μάθει τι είναι αυτό που τον παχαίνει, ποιες τροφές και με τι συνδυασμό πρέπει να συμπεριλάβει στο διαιτολόγιο του

Έλεγχος Ποσότητας

Παράλληλα πρέπει να μάθουμε να διαμορφώνουμε την ποσότητα της μερίδα μας στις απαραίτητες θερμίδες και να προσέχουμε τι προϊόντα αγοράζουμε χωρίς να παρασυρόμαστε.

Διατροφική Συμπεριφορά

Ένας απλός τρόπος για να ελέγχουμε το ερέθισμα του φαγητού είναι να προαποφασίζουμε οργανωμένα για το τι θα φάμε. Η σωστή Διατροφική Συμπεριφορά συμβάλλει τα μέγιστα στην αλλαγή του τρόπου ζωής μας γενικότερα.

Φυσική Δραστηριότητα

Η άσκηση είναι άμεσα συναρτώμενη με τον έλεγχο του βάρους. Η συνεργασία του διατροφολόγου με τους γυμναστές είναι προϋπόθεση για την επίτευξη του τελικού σκοπού.

Αποφυγή Υποτροπιασμού

Με την ορθή τήρηση των παραπάνω βημάτων και την θεώρηση νέου τρόπου ζωής διατηρούμε τις καλές μας συνήθειες αποφεύγοντας την υποτροπή.

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής στο GYM WAY και δώστε στον εαυτό σας το δώρο της υγείας και της ευεξίας.

Επιλέξτε Health Club

Όργανα γυμναστικής

Λιμένας Βόλου

Το Σεπτέμβρη του 2017 ξεκίνησε τη λειτουργία του το GYM WAY Fitness & Wellness, η Ναυαρχίδα της αλυσίδας GYM WAY στον κεντρικό προβλήτα στο λιμάνι του Βόλου. Ο χώρος επιφάνειας 2000τ.μ. διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό των κορυφαίων εταιρειών Technogym και Μatrix στο χώρο του fitness.

Άσκηση στο εργόμετρο

Νικηταρά 4

Το 2013 ιδρύθηκε το GYM WAY Cross. Το γυμναστήριο αναπτύσσεται σε ένα τριώροφο κτίριο επιφάνειας 1500τ.μ. που διαθέτει χώρο υποδοχής, αίθουσα οργάνων, αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, Functional Area, Personal Training Room, αίθουσα Basketball, αίθουσα Squash, αποδυτήρια ανδρών και γυναικών.

ENROLL AT
GYM-WAY
TODAY!

Take the first step towards your fitness goals.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο