PERSONAL TRAINING

FITNESS & WELLNESS CENTER

Personal Training Class

Pilates Reformer

Τι είναι όμως ένα Pilates Reformer; Το συγκεκριμένο κρεβάτι λέγετε reformer και πάνω σε αυτό δεν θα σηκώνετε βάρη και μπάρες θα χρησιμοποιείτε την αντίσταση των ελατηρίων μαζί με το βάρος του σώματος σας!

Miha Bodytec

Η βάση για την υγεία, την ευεξία και ένα όμορφο σώμα είναι το ενεργό μυϊκό σύστημα. Η σωματική ευεξία συνδέεται επίσης και με την πνευματική ευεξία. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης, εφόσον αυτή μπορεί να δράσει σε όλο το σώμα. Όπως συμβαίνει με το miha bodytec. Μέσω της ολοκληρωμένης μεθόδου, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και αισθητά, επειδή δρα σε βάθος κάτω από την επιφάνεια ολόκληρου του σώματος.

Vacu Power

To Vacupower είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει δύο πολύ γνωστές κι ευρέως αποδεκτές μεθόδους στο χώρο της άσκησης και της ομορφιάς, αντίστοιχα. Tην αερόβια άσκηση και την υποπίεση ή όπως συνήθως λέγεται, Vacu. Σημαντικό σημείο προσοχής αποτελεί το γεγονός ότι δε μιλάμε για συνθήκες υποπίεσης, ούτε για άσκηση σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, όπως ίσως κάποιοι να ισχυριστούν ή να έχουν ήδη ισχυριστεί.

Power Plate

Ο πλέον σύγχρονος, εναλλακτικός τρόπος άσκησης σας προσφέρει τη δυνατότητα για απολαυστικότερη και αποδοτικότερη άσκηση. Βασιζόμενο στη δύναμη των δονήσεων (μία εφαρμογή της αστροναυτικής), το Power Plate απαιτεί από εσάς τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια, φέρνοντας αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν! 25 λεπτά άσκησης με το Power Plate αντιστοιχούν σε δύο με δυόμιση ώρες εντατικής γυμναστικής με βάρη.

Infrared

To infrared είναι μια συσκευή εκπομπής θερμικών υπέρυθρων κυμάτων με τη μορφή ερυθρού φωτός. Το σύστημα συνδυάζεται με αερόβια άσκηση (συνήθως διάδρομο γυμναστικής) και προσφέρει τα πλεονεκτήματα της αερόβιας άσκησης πολύ πιο γρήγορα. Η ακτινοβολία ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος αυξάνοντας έτσι τη κυκλοφορία του αίματος. Η αυξημένη κυκλοφορία προκαλεί μεγαλύτερη εφίδρωση και παράλληλη αύξηση του μεταβολισμού.

Αίθουσα Οργάνων

Η άσκηση με βάρη εκτός του ότι βελτιώνει την εμφάνισή σου, ωφελεί και την υγεία. Μόλις δυο προπονήσεις ενδυνάμωσης με βάρη τη βδομάδα είναι ικανές για να σε κάνουν να δεις διαφορά. Δες για ποιους λόγους θα πρέπει να αγαπήσεις περισσότερο τη γυμναστική με βάρη και να την εντάξεις στην καθημερινότητά σου

Pilates

Το Pilates είναι μια ασκησιολογική μέθοδος που επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση των μυών του κορμού, τη βελτίωση της σταθερότητας και της ευελιξίας, και την ανάπτυξη της συνείδησης του σώματος. Οι ασκήσεις Pilates είναι αποτελεσματικές για τη βελτίωση της στάσης, την ανακούφιση από τον πόνο της πλάτης και την ενίσχυση του κορμού.

Group Training

Στην ομαδική εκπαίδευση, θα βρείτε μια κοινότητα που σας ενθαρρύνει και σας υποστηρίζει καθώς εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας. Οι έμπειροι προπονητές μας θα δημιουργήσουν προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη δύναμη, την αντοχή και την ευελιξία σας.

Group Personal

Η ομαδική προσωπική εκπαίδευση συνδυάζει τα οφέλη της προσωπικής προπόνησης με την κοινωνική διάσταση της ομαδικής προπόνησης. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ατομική προσοχή αλλά επιθυμούν να το κάνουν με φίλους ή άλλα μέλη του γυμναστηρίου.

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής στο GYM WAY και δώστε στον εαυτό σας το δώρο της υγείας και της ευεξίας.

Trainers

Οι γυμναστές μας είναι αφοσιωμένοι επαγγελματίες που έχουν ως απόλυτο στόχο να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους γυμναστικούς σας στόχους. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε διάφορες μεθόδους εκπαίδευσης,  θα σας καθοδηγήσουν, θα σας ενθαρρύνουν και θα δημιουργήσουν προσαρμοσμένα προγράμματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους σας. Με τη στήριξη και την εμπειρία τους, θα ανακαλύψετε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας και θα απολαύσετε την πορεία σας προς την υγεία και τη φυσική ευεξία.

Επιλέξτε Health Club

Όργανα γυμναστικής

Λιμένας Βόλου

Το Σεπτέμβρη του 2017 ξεκίνησε τη λειτουργία του το GYM WAY Fitness & Wellness, η Ναυαρχίδα της αλυσίδας GYM WAY στον κεντρικό προβλήτα στο λιμάνι του Βόλου. Ο χώρος επιφάνειας 2000τ.μ. διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό των κορυφαίων εταιρειών Technogym και Μatrix στο χώρο του fitness.

Άσκηση στο εργόμετρο

Νικηταρά 4

Το 2013 ιδρύθηκε το GYM WAY Cross. Το γυμναστήριο αναπτύσσεται σε ένα τριώροφο κτίριο επιφάνειας 1500τ.μ. που διαθέτει χώρο υποδοχής, αίθουσα οργάνων, αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, Functional Area, Personal Training Room, αίθουσα Basketball, αίθουσα Squash, αποδυτήρια ανδρών και γυναικών.

Gym Way APP

Κατέβασε την  εφαρμογή  του gym way στο κινητό σου 
για να διαχεριίζεσαι εύκολα τις κρατήσεις και το πρόγραμμα σου (Android & iOS)

Πρόσβαση από φορητή συσκευή

ENROLL AT
GYM-WAY
TODAY!

Take the first step towards your fitness goals.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο