GROUP TRAINING

FITNESS & WELLNESS CENTER

Group Training Class

BODY PUMP

Το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παγκοσμίως που συνδυάζει τα ελευθέρα βάρη για τη μείωση του σωματικού λίπους, τη μυική ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε σύντομο χρονικό διάστημα!

TRX

Άσκηση με ιμάντες με λαβές, με τους οποίους ο καθένας μπορεί να γυμνάσει το σώμα με μεταβαλλόμενεςασκήσεις. Οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση των μυϊκών ομάδων, αλλά και συμβάλουν στην απώλεια λίπους. Μοναδικό εργαλείο πέρα από τον ιμάντα είναι το ίδιο μας το σώμα!

PILATES

Το πιλάτες είναι μια μοναδική μέθοδος άσκησης που συνδυάζει την ενδυνάμωση, την ευλυγισία και την ανατομική ευαισθησία. Αναπτύχθηκαν από τον Ιωσήφ Πιλάτες κατά τη δεκαετία του 1920, οι πιλάτες βασίζονται στην επίτευξη ενός ισορροπημένου και έντονου πυρήνα, βελτιώνοντας την συνολική δύναμη και ευλυγισία του σώματος.

BODY COMBAT

Πρόκειται για μια υψηλής έντασης αερόβια προπόνηση η οποία είναι εμπνευσμένη από τις πολεμικές τέχνες, χωρίς σωματική επαφή μεταξύ των αθλουμένων και με επιλογές στο ασκησιολόγιο για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

FUNCTIONAL TRAINING

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης, το οποίο βασίζεται σε σταθμούς  άσκησης. Κορυφαία κυκλική προπόνηση, χωρισμένη σε σταθμούς για μυϊκή ενδυνάμωση, μέγιστη αντοχή και κάψιμο λίπους που θα σας φτάσει στα άκρα!!!

YOGAWORKS

Μέθοδος yoga που χρησιμοποιεί τις διδασκαλίες από 3 βασικά συστήματα. Από το σύστημα τηςAshtanga Vinyasa Yoga, χρησιμοποιεί τους «Χαιρετισμούς στον Ήλιο» , την θερμότητα, την ροή, τις bandhas και την ujahiαναπνοή.

INDOOR CYCLING

Άσκηση πάνω σε ειδικά στατικά ποδήλατα με μοχλό επιβάρυνσης, που επικεντρώνεται στην προπόνηση αντοχής και δύναμης με προσομοίωση φυσικών διαδρομών (ανηφόρες, κατηφόρες) και ποδηλατικών αγώνων.

ZUMBA

Αφήστε την προπόνηση, ώρα για πάρτυ!!!! Το γνωστό σε όλους χορευτικό πρόγραμμα βασισμένο σε Latin ρυθμό και βήματα που θα σας συναρπάσει!!

STRETCHING

Με το stretching επαναφέρουμε την ελαστικότητα και την ευκαμψία των μυών του σώματος μας.Υπέροχο μάθημα στο οποίο δουλεύουμε σε διατατικές θέσεις και αποκτούμε μεγαλύτερο εύρος κίνησης του μυ, αποφεύγουμε τραυματισμούς, αποκτούμε ευλυγισία και χαλαρώνουμε τους μυς αποφεύγοντας πόνους και πιασίματα.

BODY SCULPT

Δυναμικό – αερόβιο πρόγραμμα, με το οποίο σμιλεύεται όλο το σώμα με πολλές ασκήσεις για πόδια, γλουτούς και κοιλιακούς.

BOSU

BOSU είναι το ακρωνύμιο για το both sides up (και οι δύο πλευρές σε χρήση)! Χρησιμοποιούμε και τις δύο επιφάνειες μιας μισής μπάλας ισορροπίας για να εκτελέσουμε δεκάδες διαφορετικές ασκήσεις που θα γυμνάσουν όλο το σώμα.

BRAZILIAN BUTT

Μισάωρο πρόγραμμα καθαρά για τους γλουτούς σας! Ασκήσεις με λάστιχο και το βάρος του σώματος σας που θα σας χαρίσουν sexy γλουτούς!

CORE & LEGS

Δυνατό πρόγραμμα εκγύμνασης που στοχεύει στην προπόνηση κορμού και ποδιών, για ένα υπέροχο σώμα!

FITBALL

Είδος Pilates που βασίζεται στην ισορροπία και τη μυϊκή ενδυνάμωση με μεγάλες μπάλες.

JUMP

 Η πιο διασκεδαστική μέθοδος εκγύμνασης, τόνωσης και καύσης λίπους είναι το γνωστό τραμπολίνο! Με τη χρήση του μικρού τραμπολίνο τα αερόβια προγράμματα αλλάζουν στυλ και ύφος και φέρνουν απίστευτα αποτελέσματα με πολλά χαμόγελα!

LATIN

Λικνιστείτε στους ρυθμούς της Νοτίου Αμερικής. Συνδυασμοί βημάτων σε αργό ή γρήγορο τέμπο που θα σας ταξιδέψουν!!

ABS

Μισάωρο πρόγραμμα μόνο για κοιλιακούς! Crunches, πλάγιοι κοιλιακοί, hover και άλλες ασκήσεις για αψεγάδιαστους κοιλιακούς!

Pilates

Το Pilates είναι μια ασκησιολογική μέθοδος που επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση των μυών του κορμού, τη βελτίωση της σταθερότητας και της ευελιξίας, και την ανάπτυξη της συνείδησης του σώματος. Οι ασκήσεις Pilates είναι αποτελεσματικές για τη βελτίωση της στάσης, την ανακούφιση από τον πόνο της πλάτης και την ενίσχυση του κορμού.

Personal Training

Η προσωπική εκπαίδευση είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ατομική προσοχή και εξατομικευμένα προγράμματα. Οι προσωπικοί μας προπονητές θα εργαστούν μαζί σας για να καταρτίσουν ένα πρόγραμμα που να αντικατοπτρίζει τους στόχους και τις ανάγκες σας.

Group Personal

Η ομαδική προσωπική εκπαίδευση συνδυάζει τα οφέλη της προσωπικής προπόνησης με την κοινωνική διάσταση της ομαδικής προπόνησης. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ατομική προσοχή αλλά επιθυμούν να το κάνουν με φίλους ή άλλα μέλη του γυμναστηρίου.

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής στο GYM WAY και δώστε στον εαυτό σας το δώρο της υγείας και της ευεξίας.

Trainers

Οι γυμναστές μας είναι αφοσιωμένοι επαγγελματίες που έχουν ως απόλυτο στόχο να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους γυμναστικούς σας στόχους. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε διάφορες μεθόδους εκπαίδευσης,  θα σας καθοδηγήσουν, θα σας ενθαρρύνουν και θα δημιουργήσουν προσαρμοσμένα προγράμματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους σας. Με τη στήριξη και την εμπειρία τους, θα ανακαλύψετε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας και θα απολαύσετε την πορεία σας προς την υγεία και τη φυσική ευεξία.

Gym Way APP

Κατέβασε την  εφαρμογή  του gym way στο κινητό σου 
για να διαχεριίζεσαι εύκολα τις κρατήσεις και το πρόγραμμα σου (Android & iOS)

Πρόσβαση από φορητή συσκευή

Επιλέξτε Health Club

Όργανα γυμναστικής

Λιμένας Βόλου

Το Σεπτέμβρη του 2017 ξεκίνησε τη λειτουργία του το GYM WAY Fitness & Wellness, η Ναυαρχίδα της αλυσίδας GYM WAY στον κεντρικό προβλήτα στο λιμάνι του Βόλου. Ο χώρος επιφάνειας 2000τ.μ. διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό των κορυφαίων εταιρειών Technogym και Μatrix στο χώρο του fitness.

Άσκηση στο εργόμετρο

Νικηταρά 4

Το 2013 ιδρύθηκε το GYM WAY Cross. Το γυμναστήριο αναπτύσσεται σε ένα τριώροφο κτίριο επιφάνειας 1500τ.μ. που διαθέτει χώρο υποδοχής, αίθουσα οργάνων, αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, Functional Area, Personal Training Room, αίθουσα Basketball, αίθουσα Squash, αποδυτήρια ανδρών και γυναικών.

ENROLL AT
GYM-WAY
TODAY!

Take the first step towards your fitness goals.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο