ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

FITNESS & WELLNESS CENTER

Θεραπείες Προσώπου

PDT LED-Photo Dynamic Therapy-Φωτομάσκα

Η PDT LED Φωτομάσκα είναι το μέλλον στα LED μηχάνημα που αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα μέσω του LED φωτός. Το φώς που εκπέμπεται από χαμηλής ισχύος μήκη κύματος led επιδρά στα μιτοχόνδρια, εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.Η PDT LED Φωτομάσκα είναι το μέλλον στα LED μηχάνημα που αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα μέσω του LED φωτός. Το φώς που εκπέμπεται από χαμηλής ισχύος μήκη κύματος led επιδρά στα μιτοχόνδρια, εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.Έτσι επιτυγχάνουμε τη διέγερση του κυτταρικού μεταβολισμού, των ινοβλαστών, των τριχοειδή αγγείων, διεγείροντας την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων και βοηθώντας στην αποκατάσταση των ιστών. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη, δίχως παρενέργειες και ασφαλής.

Ενδιαφέρομαι για νέα συνεδρία

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η αποτρίχωση με το LaserX-Lase Plus Diode+Alex Pro, είναι μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία και μια από τις πιο άνετες διαδικασίες για μόνιμη αποτρίχωση. Μια αίσθηση στιγμιαίας έντονης θερμότητας που μπορεί να νοιώσει ο πελάτης καθώς η πανίσχυρη χειρολαβή των 4000watts, περνά πάνω από τις περιοχές θεραπείας, είναι αρκετή για να καταστρέψει οριστικά τον τριχοφόρο θύλακα και φυσικά δεν απαιτείτε κανενός είδους τοπικής αναισθησίας για αυτή τη διαδικασία.

LPG Endermologie

Η θεραπεία Endermologie® – Lipomassage LPG είναι η πρώτη, παγκοσμίως τεχνολογία, που έχει στόχο τη μείωση του επιφανειακού λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα και της κυτταρίτιδας. Σήμερα, η θεραπεία Endermologie® έχει καθιερωθεί διεθνώς με πάνω από 25.000 κέντρα σε όλο τον κόσμο.

COAX MED- CRF

Είναι η τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας ,μια επαναστατική συσκευή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους ,καθώς προσφέρει ταυτόχρονη σύσφιξη και δρα αποτελεσματικά στην επιδερμική χαλάρωση.

Το COAXMED – CRF είναι μια πολυδραστική πλατφόρμα βραβευμένη σε διεθνές επίπεδο η οποία συνδυάζει στην ιδία θεραπεία διαφορετικές τεχνολογίες όπως :

Λιπολυτικό υπέρηχο, Μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα, Vacuumlaser για λιπογλυπτική

COAXMEDΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι κάνει ήπιο λίφτινγκ στο δέρμα με αποτέλεσμα να εξομαλύνονται οι ρυτίδες και να κάνει σύσφιξη στο περίγραμμα του προσώπου και ιδιαίτερα στη χαλάρωση του λαιμού. Επίσης διαθέτει σύστημα vacuum με ψυχομένη κεφαλή για λεμφική παροχέτευση και μεγαλύτερη ανόρθωση του προσώπου.

COAXMED - CRF ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Το COAXMED συνδυάζει τον λιπολυτικό υπέρηχο μαζί με τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα στη ίδια κεφαλή .Ο υπέρηχος διεισδύει βαθειά κάτω από το δέρμα απελευθερώνοντας αέριο σε μορφή φυσαλίδων οι οποίες προκαλούν λύση της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων. Τα λιποκύτταρα θερμαίνονται και διαρρηγνύονται με αποτέλεσμα το λίπος σε υγρή μορφή να προωθείται στη λέμφο και να αποβάλλεται από τον οργανισμό. 

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής στο GYMWAY και δώστε στον εαυτό σας το δώρο της υγείας και της ευεξίας.

Επιλέξτε Health Club

Όργανα γυμναστικής

Λιμένας Βόλου

Το Σεπτέμβρη του 2017 ξεκίνησε τη λειτουργία του το GYM WAY Fitness & Wellness, η Ναυαρχίδα της αλυσίδας GYM WAY στον κεντρικό προβλήτα στο λιμάνι του Βόλου. Ο χώρος επιφάνειας 2000τ.μ. διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό των κορυφαίων εταιρειών Technogym και Μatrix στο χώρο του fitness.

Άσκηση στο εργόμετρο

Νικηταρά 4

Το 2013 ιδρύθηκε το GYM WAY Cross. Το γυμναστήριο αναπτύσσεται σε ένα τριώροφο κτίριο επιφάνειας 1500τ.μ. που διαθέτει χώρο υποδοχής, αίθουσα οργάνων, αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, Functional Area, Personal Training Room, αίθουσα Basketball, αίθουσα Squash, αποδυτήρια ανδρών και γυναικών.

ENROLL AT
GYMWAY
TODAY!

Take the first step towards your fitness goals.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο