MEDICAL SPA

FITNESS & WELLNESS CENTER

Kentro Laser

Laser Hair Removal

Xlase plus-Αλεξανδριτης & Διοδικο Laser

Ανώδυνη και αποτελεσματική αποτρίχωση Laser με γραπτή 5ετή εγγύηση αποτελέσματος.
Το διοδικό laser είναι πολύ ασφαλές και λόγω μεγάλου ποσοστού καταστροφής τριχοθυλακίων ανα συνεδρία, μπορεί να δώσει μόνιμα αποτελέσματα σε 8-12 συνεδρίες. Το laser Αλεξανδρίτη με μήκος κύματος στα 755nm αποδίδει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας. Καθίσταται ιδανικό για μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας. Η νέα τεχνολογία Xlase plus ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα των 2 μεθόδων, χωρίς τα μειονεκτήματα, μιας και η μια μέθοδος συμπληρώνει την άλλη.

Face treatments

by Medical Spa

Face treatments

COAXMED ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ

Το σύστημα coaxmed χρησιμοποιεί  την πιο εξελιγμένη τεχνολογία μονοπολικού RF.Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι κάνει ήπιο λίφτινγκ στο δέρμα με αποτέλεσμα να εξομαλύνονται οι ρυτίδες και να κάνει σύσφιξη στο περίγραμμα του προσώπου και ιδιαίτερα στη χαλάρωση του λαιμού. Επίσης διαθέτει   σύστημα vacuum με ψυχομενη κεφαλη για λεμφική παροχέτευση και μεγαλύτερη ανόρθωση του προσώπου.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία : 

Ανάλογα με την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται και το βαθμό χαλάρωσης η διάρκεια μπορεί να είναι από 15-40 λεπτά.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα:

Αμέσως μετά τη πρώτη συνέδρια θα δείτε μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο και θα τα αισθανθείτε πιο λείο και πιο σφιχτό. Με την πάροδο των θεραπειών και του  χρόνου η αίσθηση αυτή αυξάνεται για τις 2-3 εβδομαδες  και τα πλήρη είναι 2-3 μήνες μετά.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα:

Τέσσερις συνεδρίες με coaxmed– crf  προκαλεί  άμεση σύσφιξη του κολλαγόνου του δέρματος και παραγωγή νέου  με περαιτέρω αύξηση της σύσφιξης τους επόμενους μήνες.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα αποτελέσματα διαρκούν πάνω από δύο χρόνια  ανάλογα με τη φυσική γήρανση του κάθε οργανισμού.

Dermapen treatment

Το Dermapen είναι το αυθεντικό και πιο διαδεδομένο σύστημα microneedling στον κόσμο. Χάρη στις πολλές διαφορετικές εφαρμογές του, το dermapen προσαρμόζεται στις δικές σου ανάγκες για να αντιμετωπίσει άμεσα ρυτίδες και σημάδια γήρανσης, ουλές ακμής, διευρυμένους πόρους, μέλασμα και δυσχρωμίες.

Hydrafacial Treatment

Μη επεμβατική θεραπεία πολλαπλών βημάτων η οποία συνδυάζει υδροδερμοαπόξεση, χημικό peeling, εξαγωγή του σμήγματος, ενυδάτωση και αντιοξειδωτική Προστασία. Προσφέρει, καθαρό, λαμπερό, ανανεωμένο δέρμα, απαλλαγμένο από ατέλειες και ρυτίδες.

Πολυδρουξυοξεα

Πολυυδροξυοξεα ή PHA: Είναι μορφές AHA ή α-υδροξυοξέων με μεγαλύτερο μοριακό βάρος, τα οποία δεν είναι τόσο ερεθιστικά και διεισδυτικά και κάνουν μικρο – ορατή απολέπιση. Δημιουργούν ένα ήπιο ξεφλούδισμα, το οποίο περιορίζεται στα πρώτα στρώματα της επιδερμίδας. Έτσι αναπλάθεται το δέρμα και βελτιώνεται ο συνολικός του τόνος.

Βαθυς καθαρισμος προσωπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί την πιο βασική θεραπεία προσώπου για γυναίκες και άνδρες καθώς απομακρύνει ρύπους, νεκρά κύτταρα και σμήγμα, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και επιτρέποντάς της να αναπνέει και να λειτουργεί καλύτερα.

PDT LED-Photo Dynamic Therapy-Φωτομασκα

Η PDT LED Φωτομάσκα είναι το μέλλον στα LED μηχάνημα που αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα μέσω του LED φωτός. Το φώς που εκπέμπεται από χαμηλής ισχύος μήκη κύματος led επιδρά στα μιτοχόνδρια, εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.Η PDT LED Φωτομάσκα είναι το μέλλον στα LED μηχάνημα που αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα μέσω του LED φωτός. Το φώς που εκπέμπεται από χαμηλής ισχύος μήκη κύματος led επιδρά στα μιτοχόνδρια, εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.Έτσι επιτυγχάνουμε τη διέγερση του κυτταρικού μεταβολισμού, των ινοβλαστών, των τριχοειδή αγγείων, διεγείροντας την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων και βοηθώντας στην αποκατάσταση των ιστών. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη, δίχως παρενέργειες και ασφαλής.

Xlase φωτοαναπλαση

Η τεχνική που χρησιμοποιεί το φως, γνωστή ώς Φωτοανάπλαση – Laser Lift, προσφέρει μια αποτελεσματική θεραπεία με φως έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί όποια ζημιά έχει γίνει από τον ήλιο και να γίνει εμφανώς καλύτερη, η εικόνα του δέρματος στο πρόσωπο αλλά και το σώμα.

Body treatments

by Medical Spa

LPG Endermologie

Η θεραπεία Endermologie® – Lipomassage LPG είναι η πρώτη, παγκοσμίως τεχνολογία, που έχει στόχο τη μείωση του επιφανειακού λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα και της κυτταρίτιδας. Σήμερα, η θεραπεία Endermologie® έχει καθιερωθεί διεθνώς με πάνω από 25.000 κέντρα σε όλο τον κόσμο.

 

Είναι το πρώτο ιατρικό μηχάνημα στον κόσμο που αναγνωρίστηκε από το F.D.A (Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων της Αμερικής) ως αποδεδειγμένα επιστημονική λύση για την κυτταρίτιδα και τον ομοιόμορφο σχηματισμό του περιγράμματος του σώματος -μη επεμβατική λιπογλυπτική.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας:

Η μόνη τεχνική παγκοσμίως ικανή να ελευθερώσει το παγιδευμένο λίπος

Μη επεμβατική θεραπεία που μαζί με τα γνωστά αποτελέσματα, ταυτόχρονα προσφέρει αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης

Η τεχνική της LPG δημιούργησε έναν από τους αποτελεσματικότερους τρόπους καταπολέμησης της κυτταρίτιδας

Η ελεγχόμενη μηχανική δράση βασισμένη σε μια συνεχή αναρρόφηση-εμπίεση, μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει την αγγειακή και την λεμφική κυκλοφορία, συνεισφέροντας σημαντικά στην καλύτερη ελαστικότητα του δέρματος

Τι είναι η τεχνική LPG Endermologie?

Η τεχνική LPG Endermologie είναι η πιο πρόσφατη, πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση κυτταρίτιδας και τη µη επεµβατικήλιπογλυπτική σώµατος.

Πρόκειται για µια 100% φυσική, ασφαλή , εγκεκριμένη από το F.D.A, και απολύτως ανώδυνη τεχνική.

Ποια είναι τα αποτελέσματα?

Τo LPG είναι μια πρωτοπόρος θεραπεία του συνδετικού ιστού με στόχο τη μείωση της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους, που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα. Έχει επίσης την έγκριση για θεραπευτική χρήση. Με την πάροδο του χρόνου, χειροτερεύει η μικροκυκλοφορία του δέρματος , η εμφάνιση της φλούδας πορτοκαλιού επικρατεί και η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε είναι:

Αδυνάτισμα, μέσω ενεργοποίησης του μεταβολισμού των λιποκυττάρων

Σύσφιξη, με διέγερση των ινοβλαστών

Βελτίωση της κυτταρίτιδας και της όψης φλούδας πορτοκαλιού

Αποβολή τοξινών και μείωση των κατακρατήσεων

Βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ENDERMOLOGIE ® ΤΗΣ LPG ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ.

Η Endermologie ® αποτελεί την ιδανική θεραπεία για την προετοιμασία και αποθεραπεία της επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λειτουργεί ως το τέλειο συμπλήρωμα της αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Πως πραγματοποιείται η διαδικασία?

Η θεραπεία Endermologie ® εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές. Το LPG στηρίζεται στη χρήση μιας συσκευής που διαθέτει δύο ρυθμιζόμενους κυλίνδρους και, παράλληλα, στην ελεγχόμενη αναρρόφηση.

Η συνδυαστική δράση αυτών επιτρέπει τέλεια αναδίπλωση του δέρματος. Οι κύλινδροι κινούνται με μικρότερη ή μεγαλύτερη μεταξύ τους απόσταση, ανάλογα με την κατάσταση του ιστού και την επιθυμητή ένταση της θεραπείας, κάνοντας μηχανικό μασάζ. Κατά τη διάρκεια της κάθε συνεδρίας ο ασθενής φορά ειδικό ελαστικό κορμάκι.

Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η μικροκυκλοφορία, προάγεται η επανατοποθέτηση των λιποκυττάρων στους λοβούς τους, ενώ τα ελεύθερα λιπαρά οξέα επανέρχονται στην κυκλοφορία για να καταναλωθούν.

Πόσο διαρκεί και κάθε πότε πρέπει να γίνεται?

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 35΄λεπτά και συνιστώνται 2 με 3 εφαρμογές την εβδομάδα. Ένας κύκλος 12-16 συνεδριών θεωρείται συνήθως επαρκής για ορατά αποτελέσματα.

Cellu M6 Alliance

Ήρθε η νέα γενιά θεραπειών της LPG και τα δύο νέα και εξελιγμένα μοντέλα Cellu M6 ® Alliance. Η θεραπεία LPG Endermologie ® είναι εδώ και 30 χρόνια η μόνη 100% φυσική, μη-επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων. Συμβάλλει ταυτόχρονα στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης, ενώ σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος. Η καινοτομία της LPG και των νέων συστημάτων Alliance έγκειται στο ότι για πρώτη φορά δύο διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες, η ανεξάρτητη κίνηση του κυλίνδρου και η ανεξάρτητη κίνηση του πτερυγίου συνδυάστηκαν σε μία μόνο κεφαλή για μία ταυτόχρονη θεραπεία αδυνατίσματος, σύσφιγξης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος . Η νέα κεφαλή δουλεύει πιο βαθειά. Το γράπωμα του δέρματος και ως εκ τούτου η κινητοποίηση και η ελαστικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%!

Επίσης, χάρη στον νέο πατενταρισμένο αισθητήρα δερματικής ταυτότητας “Alliance Skin Identity Sensor ” η ποιότητα του δέρματος δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας, καθώς το σύστημα αναγνωρίζει την ταυτότητα του δέρματος και προσαρμόζει με ακρίβεια τη θεραπεία πάνω στον/στην ασθενή. Έτσι, το αποτέλεσμα πλέον είναι και καλύτερο και λιγότερο εξαρτώμενο από τον χειριστή.

Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα

Παρατεταμένες μελέτες έδειξαν ορατά αποτελέσματα από την τρίτη κιόλας συνεδρία για το σώμα και από την πρώτη κιόλας συνεδρία για το πρόσωπο με συνολική βελτίωση ως εξής: 70% μείωση τοπικού πάχους (μείωση περιφέρειας της μέσης -5,2 εκ.), 67% λείανση κυτταρίτιδας, 71% αύξηση δερματικής και 80% αύξηση ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, 87% λείανση ρυτίδων, 70% σύσφιγξη περιγράμματος και δύο φορές καλύτερη όψη του δέρματος.

Young Mum

Στοχεύει σε “κρίσιμες” περιοχές (κοιλιά, μέση, γλουτούς, μηρούς) για να αποκαταστήσει μια αρμονική σιλουέτα μετά τον τοκετό, παρέχοντας ταυτόχρονα μια πραγματική αίσθηση ευεξίας.

ANTI-CELLULITE

Απελευθερώνει τοπικά λίπη, επαναφέρει τις κυκλοφορικές ανταλλαγές και σφίγγει για να αποκαταστήσει λεία και σφιχτή επιδερμίδα, καθώς και ένα πιο ελαφρύ σώμα. Αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους κυτταρίτιδας (λιπώδη, υδράτινη και ίνες).

Cryoliposculpt-Κρυολιπολυση

Το Cryoliposculpt είναι μια τεχνική κρυολιπόλυσης που μειώνει οριστικά τον αριθμό των λιποκυττάρων, ακριβώς όπως συμβαίνει με τη λιποαναρρόφηση, αλλά με τη διαφορά ότι πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία.

COAXMED - CRF ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Θεραπεία κυτταρίτιδας - λιπογλυπτική

Η κυτταρίτιδα είναι μια οιδηματώδη κατάσταση κατά την οποία το λίπος  εναποτίθεται μη φυσιολογικά κάτω από το χόριο του δέρματος λιποκυψέλες  οι οποίες παρουσιάζουν  κατακράτηση και οίδημα .Ενώ οι λιποκυψέλες μεγαλώνουν ταυτόχρονα ο συνδετικός ιστός σκληραίνει με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η λεμφική κυκλοφορία και έτσι να έχουμε κατακράτηση υγρών και βλέπουμε την εικόνα φλοιού πορτοκαλιού.

Πως βοηθάει το COAX-MED:

Το COAXMED   συνδυάζει  τον λιπολυτικό υπέρηχο μαζί με τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα στη ίδια κεφαλή .Ο υπέρηχος διεισδύει βαθιά κάτω από το δέρμα απελευθερώνοντας αέριο  σε μορφή φυσαλίδων οι οποίες προκαλούν λύση της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων. Τα λιποκύτταρα θερμαίνονται και διαρρηγνύονται με αποτέλεσμα το λίπος σε υγρή μορφή να προωθείται στη λέμφο και να αποβάλλεται από τον οργανισμό. Κατά αυτόν τον τρόπο   έχουμε τη μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων και την διάσπαση των διαφραγμάτων του συνδετικού ιστού με αποτέλεσμα τη λείανση του δέρματος και τη μείωση της κυτταρίτιδας. Ο συνδυασμός των υπερήχων με τη ραδιοσυχνότητα η οποια θερμαίνει βαθιά τους ιστούς  προκαλεί σημαντική σύσφιξη στην περιοχή στην οποία εφαρμόζεται.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται :

Το αποτέλεσμα με τη θεραπεία COAXMED φαίνεται από τη πρώτη κιόλας συνέδρια. Ο αριθμός των συνεδρίων θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως απαιτούνται 6-12 συνεδρίες ανά περιοχή .

Ποια η διαφορά του COAXMED – CRF από  άλλες συσκευές :

Οι περισσότερες συσκευές της αγοράς παρέχουν μασάζ με αναρρόφηση σε συνδυασμό  ίσως με κάποια χαμηλής έντασης ραδιοσυχνότητα οι οποίες προσφέρουν ένα πολύ μικρό αποτέλεσμα. Η διαφορά της θεραπείας με coaxmed είναι ότι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Ludera MyoSculpt

Γράμμωση κοιλιακών, ανόρθωση και σύσφιξη γλουτών χωρίς κόπο και με άμεσα αποτελέσματα;
Με το Ems της Ludera MyoSculpt είναι εφικτό! Γιατί 30 μόλις λεπτά θεραπείας αντιστοιχούν σε 30.000 μυϊκές συσπάσεις!!

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία υψηλής και εστιασμένης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, εξασφαλίζουμε:

μείωση λίπους

αύξηση μυϊκής μάζας

σμίλευση

μείωση περιφέρειας

Πρεσσοθεραπεια

BTL Hellas

Η Πρεσσοθεραπεία είναι μία επαναστατική διαδικασία η οποία αυξάνει την φλεβική και λεμφική ροή. Πρόκειται για μια τεχνική λεμφικής συμπίεσης, που στόχο έχει να  βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα και να πετύχει ταχύτερη αποτοξίνωση, με πολλαπλά οφέλη για  την υγεία και την ευεξία σας.

Κύρια Οφέλη:

  1. Μείωση της μυϊκής κόπωσης
  2. Αμεση απομάκρυνση των επίμονων φλεγμονών και οιδημάτων
  3. Μείωση του πρηξίματος σε χέρια και πόδια
  4. Αποτελεσματική διαχείριση του λεμφοιδήματος
  5. Πρόληψη κιρσών και θρομβώσεων
  6. Μείωση του καθυστερημένου μυϊκού πόνου

Μασαζ-Αθλητικο-Deep tissue-Candle-Hot Stone-Μυοχαλαρωτικο

Απολαύστε στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης με τη βοήθεια των έμειρων θεραπευτών μας. Επιλέξτε το κατάλληλο είδος μασάζ για τις δικές σας ανάγκες και αισθανθείτε άμεσα τη διαφορά στο σώμα σας. 

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η αποτρίχωση με το LaserX-Lase Plus Diode+Alex Pro, είναι μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία και μια από τις πιο άνετες διαδικασίες για μόνιμη αποτρίχωση. Μια αίσθηση στιγμιαίας έντονης θερμότητας που μπορεί να νοιώσει ο πελάτης καθώς η πανίσχυρη χειρολαβή των 4000watts, περνά πάνω από τις περιοχές θεραπείας, είναι αρκετή για να καταστρέψει οριστικά τον τριχοφόρο θύλακα και φυσικά δεν απαιτείτε κανενός είδους τοπικής αναισθησίας για αυτή τη διαδικασία.

LPG Endermologie

Η θεραπεία Endermologie® – Lipomassage LPG είναι η πρώτη, παγκοσμίως τεχνολογία, που έχει στόχο τη μείωση του επιφανειακού λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα και της κυτταρίτιδας. Σήμερα, η θεραπεία Endermologie® έχει καθιερωθεί διεθνώς με πάνω από 25.000 κέντρα σε όλο τον κόσμο.

COAX MED- CRF

Είναι η τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας ,μια επαναστατική συσκευή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους ,καθώς προσφέρει ταυτόχρονη σύσφιξη και δρα αποτελεσματικά στην επιδερμική χαλάρωση.

Το COAXMED – CRF είναι μια πολυδραστική πλατφόρμα βραβευμένη σε διεθνές επίπεδο η οποία συνδυάζει στην ιδία θεραπεία διαφορετικές τεχνολογίες όπως :

Λιπολυτικό υπέρηχο, Μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα, Vacuumlaser για λιπογλυπτική

COAXMEDΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι κάνει ήπιο λίφτινγκ στο δέρμα με αποτέλεσμα να εξομαλύνονται οι ρυτίδες και να κάνει σύσφιξη στο περίγραμμα του προσώπου και ιδιαίτερα στη χαλάρωση του λαιμού. Επίσης διαθέτει σύστημα vacuum με ψυχομένη κεφαλή για λεμφική παροχέτευση και μεγαλύτερη ανόρθωση του προσώπου.

COAXMED - CRF ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Το COAXMED συνδυάζει τον λιπολυτικό υπέρηχο μαζί με τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα στη ίδια κεφαλή .Ο υπέρηχος διεισδύει βαθειά κάτω από το δέρμα απελευθερώνοντας αέριο σε μορφή φυσαλίδων οι οποίες προκαλούν λύση της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων. Τα λιποκύτταρα θερμαίνονται και διαρρηγνύονται με αποτέλεσμα το λίπος σε υγρή μορφή να προωθείται στη λέμφο και να αποβάλλεται από τον οργανισμό. 

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής στο GYM WAY και δώστε στον εαυτό σας το δώρο της υγείας και της ευεξίας.

Επιλέξτε Health Club

Όργανα γυμναστικής

Λιμένας Βόλου

Το Σεπτέμβρη του 2017 ξεκίνησε τη λειτουργία του το GYM WAY Fitness & Wellness, η Ναυαρχίδα της αλυσίδας GYM WAY στον κεντρικό προβλήτα στο λιμάνι του Βόλου. Ο χώρος επιφάνειας 2000τ.μ. διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό των κορυφαίων εταιρειών Technogym και Μatrix στο χώρο του fitness.

Άσκηση στο εργόμετρο

Νικηταρά 4

Το 2013 ιδρύθηκε το GYM WAY Cross. Το γυμναστήριο αναπτύσσεται σε ένα τριώροφο κτίριο επιφάνειας 1500τ.μ. που διαθέτει χώρο υποδοχής, αίθουσα οργάνων, αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, Functional Area, Personal Training Room, αίθουσα Basketball, αίθουσα Squash, αποδυτήρια ανδρών και γυναικών.

ENROLL AT
GYM-WAY
TODAY!

Take the first step towards your fitness goals.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο