POWER PLATE

FITNESS & WELLNESS CENTER

POWER PLATE

Το Power Plate γυμνάζει το 97% των μυών του σώματος, βελτιώνει τη φυσική σας κατάσταση, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τα οστά, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, σας βοηθά να χάσετε βάρος επιβραδύνοντας σημαντικά τη γήρανση του σώματος.

To Gym Way σας προσφέρει Personal και Semi-Personal στο Power Plate καθώς έχετε στη διάθεση σας δύο μηχανήματα για σας μόνο ή για σας και το φίλο σας μαζί.

Ο πλέον σύγχρονος, εναλλακτικός τρόπος άσκησης σας προσφέρει τη δυνατότητα για απολαυστικότερη και αποδοτικότερη άσκηση. Βασιζόμενο στη δύναμη των δονήσεων (μία εφαρμογή της αστροναυτικής), το Power Plate απαιτεί από εσάς τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια, φέρνοντας αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν! 25 λεπτά άσκησης με το Power Plate αντιστοιχούν σε δύο με δυόμιση ώρες εντατικής γυμναστικής με βάρη. Δύο – τρεις συνεδρίες την εβδομάδα αρκούν για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τώρα πλέον γνωρίζετε την εξίσωση της επιτυχίας! Το Power Plate ισούται με τη μικρότερη προσδοκώμενη προσπάθεια και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα… Απλά μαθηματικά, ή αλλιώς μία απλή πράξη για μία τέλεια γραμμή!

Τηλεφωνείστε μας για μία πλήρης ενημέρωση και ένα δωρεάν δοκιμαστικό με το Power plate.

Pilates Reformer

Τι είναι όμως ένα Pilates Reformer; Το συγκεκριμένο κρεβάτι λέγετε reformer και πάνω σε αυτό δεν θα σηκώνετε βάρη και μπάρες θα χρησιμοποιείτε την αντίσταση των ελατηρίων μαζί με το βάρος του σώματος σας!

Miha Bodytec

Η βάση για την υγεία, την ευεξία και ένα όμορφο σώμα είναι το ενεργό μυϊκό σύστημα. Η σωματική ευεξία συνδέεται επίσης και με την πνευματική ευεξία. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης, εφόσον αυτή μπορεί να δράσει σε όλο το σώμα. Όπως συμβαίνει με το miha bodytec. Μέσω της ολοκληρωμένης μεθόδου, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και αισθητά, επειδή δρα σε βάθος κάτω από την επιφάνεια ολόκληρου του σώματος.

Vacu Power

To Vacupower είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει δύο πολύ γνωστές κι ευρέως αποδεκτές μεθόδους στο χώρο της άσκησης και της ομορφιάς, αντίστοιχα. Tην αερόβια άσκηση και την υποπίεση ή όπως συνήθως λέγεται, Vacu. Σημαντικό σημείο προσοχής αποτελεί το γεγονός ότι δε μιλάμε για συνθήκες υποπίεσης, ούτε για άσκηση σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, όπως ίσως κάποιοι να ισχυριστούν ή να έχουν ήδη ισχυριστεί.

Infrared

To infrared είναι μια συσκευή εκπομπής θερμικών υπέρυθρων κυμάτων με τη μορφή ερυθρού φωτός. Το σύστημα συνδυάζεται με αερόβια άσκηση (συνήθως διάδρομο γυμναστικής) και προσφέρει τα πλεονεκτήματα της αερόβιας άσκησης πολύ πιο γρήγορα. Η ακτινοβολία ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος αυξάνοντας έτσι τη κυκλοφορία του αίματος. Η αυξημένη κυκλοφορία προκαλεί μεγαλύτερη εφίδρωση και παράλληλη αύξηση του μεταβολισμού.

Αίθουσα Οργάνων

Η άσκηση με βάρη εκτός του ότι βελτιώνει την εμφάνισή σου, ωφελεί και την υγεία. Μόλις δυο προπονήσεις ενδυνάμωσης με βάρη τη βδομάδα είναι ικανές για να σε κάνουν να δεις διαφορά. Δες για ποιους λόγους θα πρέπει να αγαπήσεις περισσότερο τη γυμναστική με βάρη και να την εντάξεις στην καθημερινότητά σου

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής στο GYMWAY και δώστε στον εαυτό σας το δώρο της υγείας και της ευεξίας.

Trainers

Οι γυμναστές μας είναι αφοσιωμένοι επαγγελματίες που έχουν ως απόλυτο στόχο να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους γυμναστικούς σας στόχους. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε διάφορες μεθόδους εκπαίδευσης,  θα σας καθοδηγήσουν, θα σας ενθαρρύνουν και θα δημιουργήσουν προσαρμοσμένα προγράμματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους σας. Με τη στήριξη και την εμπειρία τους, θα ανακαλύψετε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας και θα απολαύσετε την πορεία σας προς την υγεία και τη φυσική ευεξία.

Επιλέξτε Health Club

Όργανα γυμναστικής

Λιμένας Βόλου

Το Σεπτέμβρη του 2017 ξεκίνησε τη λειτουργία του το GYM WAY Fitness & Wellness, η Ναυαρχίδα της αλυσίδας GYM WAY στον κεντρικό προβλήτα στο λιμάνι του Βόλου. Ο χώρος επιφάνειας 2000τ.μ. διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό των κορυφαίων εταιρειών Technogym και Μatrix στο χώρο του fitness.

Άσκηση στο εργόμετρο

Νικηταρά 4

Το 2013 ιδρύθηκε το GYM WAY Cross. Το γυμναστήριο αναπτύσσεται σε ένα τριώροφο κτίριο επιφάνειας 1500τ.μ. που διαθέτει χώρο υποδοχής, αίθουσα οργάνων, αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, Functional Area, Personal Training Room, αίθουσα Basketball, αίθουσα Squash, αποδυτήρια ανδρών και γυναικών.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο