MIHA BODYTEC

FITNESS & WELLNESS CENTER

MIHA BODYTEC

Όλα υπό έλεγχο. Η βάση για την υγεία, την ευεξία και ένα όμορφο σώμα είναι το ενεργό μυϊκό σύστημα. Η σωματική ευεξία συνδέεται επίσης και με την πνευματική ευεξία. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης, εφόσον αυτή μπορεί να δράσει σε όλο το σώμα. Όπως συμβαίνει με το miha bodytec. Μέσω της ολοκληρωμένης μεθόδου, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και αισθητά, επειδή δρα σε βάθος κάτω από την επιφάνεια ολόκληρου του σώματος. Γι αυτό το λόγο, το mihabodytec είναι κάτι περισσότερο από ένα όργανο γυμναστικής. Με το προσεκτικά μελετημένο σύστημά του, σάς καλεί σε μια νέα διάσταση εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Περισσότερο από ποτέ, ένα δυνατό, αθλητικό σώμα θεωρείται σύμβολο της επιτυχίας. Αν θέλετε να το αποκτήσετε, χρειάζεστε μεγάλα αποθέματα ικανότητας. Αλλά η εκγύμναση σε διάφορους τομείς, όπως η δύναμη, η ταχύτητα και η αντοχή συχνά καταναλώνει τεράστιες ποσότητες χρόνου και ενέργειας. Όλοι αυτοί οι στόχοι της εκγύμνασης μπορούν τώρα να επιτευχθούν με μια μέθοδο ιδιαίτερα αποτελεσματική που εξοικονομεί χρόνο: την εκγύμναση miha bodytec για ολόκληρο το σώμα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ

Η μυϊκή δύναμη διαδραματίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο ως βάση για την ατομική απόδοση. Η υψηλή απόδοση είναι δυνατή μόνο αν υπάρχει επαρκής μυϊκή σταθερότητα. Οι εν τω βάθει, σταθεροποιητικοί μύες είναι δύσκολο να γυμναστούν με τις συμβατικές μεθόδους. Αυτό είναι ακριβώς που το miha bodytec καθιστά εφικτό: εξαιρετικά αποδοτική εκγύμναση με εξοικονόμηση χρόνου με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος. Οι μονόπλευρες καταπονήσεις αποφεύγονται και οποιαδήποτε πιθανή μυϊκή ανισορροπία μειώνεται. Η εκγύμναση μπορεί να συνδυαστεί με ενεργές, κινήσεις ειδικές για συγκεκριμένα αθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι η επιπλέον δύναμη μπορεί να εφαρμοστεί στις στοχευμένες κινήσεις του αθλήματος πολύ αποτελεσματικά. Δεν υπάρχει πλέον απόλυτη ανάγκη για αυστηρό διαχωρισμό της εκγύμνασης γενικής ενδυνάμωσης και της πιο συγκεκριμένης εκγύμνασης απόδοσης, η οποία συνδέεται με την πιο σοβαρή καταπόνηση και τη μεγαλύτερη καταβολή προσπάθειας.

ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΗΑ BODYTEC

Το miha bodytec ξεκινά εκεί που οι συμβατικές πρακτικές σταματούν: ενώ οι συμβατικές μέθοδοι δημιουργούν μόνο μέγιστη απόδοση με την ενίσχυση της δύναμης, η εκγύμναση με το miha bodytec αυξάνει επίσης την ταχύτητα της κίνησης: χωρίς μεγάλες καταπονήσεις στο παθητικό μυοσκελετικό σύστημα! Ηλεκτρικοί παλμοί ελέγχουν τις μυϊκές ίνες ταχείας συστολής ιδιαίτερα αποτελεσματικά και άμεσα: ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα, το οποίο καθιστά το miha bodytec αναγκαίο για τον αποδοτικό αθλούμενο.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ - MIHA BODYTEC

Το miha bodytec αποτελεί τη μοναδική μορφή εκγύμνασης, η οποία αυξάνει την απόδοση μέσω ταχύτερης κίνησης.
Παρατηρήθηκε εμφανής αύξηση της απόδοσης στο 84% των συμμετεχόντων!
Η μέγιστη δύναμη αυξήθηκε ήδη μετά από 4 συνεδρίες εκγύμνασης κατά 17%!
Το 71% των συμμετεχόντων παρουσίασε εμφανή βελτίωση στην αντοχή!
Μετά από μόλις 12 συνεδρίες εκγύμνασης οι δείκτες δύναμης-αντοχής αυξήθηκαν κατά 108%!
Η μέγιστη απόδοση αυξήθηκε κατά 30% μετά από μόλις 4 εβδομάδες!
Η ταχύτητα μυϊκής συστολής αυξήθηκε σε ποσοστό 22% κατά μέσο όρο. Ακόμα και η μυϊκή ισχύς των δύσκολα εκγυμναζόμενων εν τω βάθει μυών του κορμού αυξήθηκε σε ποσοστό έως και 74%!
Οι παραπάνω τιμές υποδεικνύουν ότι η εκγύμναση EMS ολόκληρου του σώματος είναι κατά 40%πιο εντατική από την παραδοσιακή προπόνηση δύναμης με βάρη! Ηλεκτρικοί παλμοί ελέγχουν τις μυϊκές ίνες ταχείας συστολής ιδιαίτερα αποτελεσματικά και άμεσα: ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα, το οποίο καθιστά το miha bodytec αναγκαίο για τον αποδοτικό αθλούμενο.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ

Ο πόνος στη μέση εξακολουθεί να είναι η υπ’ αριθμόν 1 πάθηση του πληθυσμού γενικότερα. Αφορά μικρούς και μεγάλους εξίσου. Η καταπόνηση, οι μονόπλευρες πιέσεις και η παραμέληση του μυοσκελετικού συστήματος της μέσης είναι οι κύριες πηγές των συμπτωμάτων. Με την πάροδο του χρόνου, οι παθήσεις γίνονται χρόνιες και εξελίσσονται λόγω συμπεριφορών αποφυγής του πόνου. Και έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος και οι ασθενείς απελπίζονται όλο και περισσότερο.Υπάρχει λύση: στοχευμένη εκγύμναση της μέσης!

MIHA BODYTEC: ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΝΑΙ, ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΟΧΙ

Το miha bodytec ξεκινά εκεί όπου οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν. Με στοχευμένη, ατομικά ελέγξιμη εκγύμναση, ακόμη και οι εν τω βάθει μυϊκές ομάδες ενεργοποιούνται και ενδυναμώνονται. Η συμβατική εκγύμναση μπορεί να τις γυμνάσει μετά δυσκολίας, αν όχι καθόλου. Η σπονδυλική στήλη αποκτά σταθερότητα. Η μέση αποφορτίζεται αισθητά. Ορισμένες μυϊκές ανισορροπίες εξομαλύνονται και το μυοσκελετικό σύστημα του κορμού ενδυναμώνεται: ο ιδανικός τρόπος για μια υγιή, δυνατή μέση.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Είτε ως πρόληψη είτε για συμπτώματα πόνου στη μέση που ήδη υπάρχουν, οι μελέτες έχουν δείξει την αποτελεσματικότητα αυτής της μορφής εκγύμνασης*: Στο 88% των συμμετεχόντων μειώθηκε αισθητά ο πόνος στη μέση. Η συχνότητα και η διάρκεια του πόνου μειώθηκε έως και 80% . Περισσότερο από το 40% των συμμετεχόντων διαμαρτυρήθηκαν για συνεχή πόνο στη μέση κατά την έναρξη της μελέτης. Το ποσοστό ήταν μόλις 9% μετά από 6 εβδομάδες εκγύμνασης. Ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς στο 44% των ασθενών με χρόνιο πρόβλημα. H διάρκεια του τυπικού πόνου στη μέση καθημερινά (ανύψωση βαρέων φορτίων, περπάτημα, σκύψιμο, βαριά σωματική εργασία, μικροδουλειές, άθληση, οδήγηση ή ακινησία για μεγάλες περιόδους) βελτιώθηκε έως και 30%. Στοιχεία που προσφέρουν ελπίδα για την καταπολέμηση της υπ αριθμόν 1 ασθένειας του πληθυσμού.

ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

Το miha bodytec ξεκινά εκεί όπου οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν: σχεδόν όλες οι μεγάλες μυϊκές ομάδες ενεργοποιούνται ταυτόχρονα και εκγυμνάζονται σε εξατομικευμένη και στοχευμένη βάση: ακόμη και πιο δυσπρόσιτοι μύες της μέσης και των γλουτών! Η δραστηριότητα του μεταβολισμού και των ενζύμων αυξάνεται, όπως και η κατανάλωση ενέργειας. Το μυϊκό σύστημα αναπτύσσεται, το υπερβολικό λίπος μετατρέπεται σε ενέργεια και μειώνεται με επιτυχία: ένα αποτέλεσμα που συνεχίζεται για ώρες μετά από την εκγύμναση! Τα αποτελέσματα είναι ορατά: αποτελεσματικό, μόνιμο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του σώματος χάρη στην ενδυνάμωση της άλιπης μυϊκής μάζας με την ταυτόχρονη μείωση του πλεονάζοντος λίπους του σώματος.

ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ: ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΕ MIHA BODYTEC

Οι δυναμικές συστολές των μυών διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και τη ροή του αίματος στο δέρμα. Η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται μακροπρόθεσμα. Θετικά αποτελέσματα: βάρος και λίπος μειώνονται και ο μεταβολισμός επιταχύνεται. Η αντιαισθητική λιπώδης μάζα στη μέση και τους γοφούς, ιδιαίτερα, καταπολεμάται αποτελεσματικά. Οι μύες διακρίνονται με μεγαλύτερη γράμμωση και σφριγηλότητα. Έως μια ορισμένη ηλικία, η κυτταρίτιδα μπορεί να προληφθεί ή να καταπολεμηθεί.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ – ΓΡΑΜΜΩΣΗ – ΣΥΣΦΙΓΞΗ: ΟΡΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Είτε πρόκειται για λεπτή μέση, τόνωση των μυών ή μείωση του λίπους, οι μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα της εκγύμνασης με το miha bodytec για ολόκληρο το σώμα*: 87% των συμμετεχόντων με ενθουσιασμό αναφέρουν σαφώς ορατά αποτελέσματα στο περίγραμμα του σώματος: υπήρχε μια ουσιαστικά πιο θετική αντίληψη του σώματός τους. 89% ένιωσαν το σώμα τους πιο σφριγηλό, μετά από την εκγύμναση. Η εκγύμναση μείωσε το ποσοστό του σωματικού λίπους έως και 4% εντός 6 εβδομάδων εκγύμνασης EMS. Οι γυναίκες έχασαν κατά μέσο όρο 1,5 cm από τη μέση και τους γλουτούς. Στους άνδρες, η κοιλιακή χώρα μειώθηκε έως και 2,3 cm, ενώ παράλληλα η μυϊκή μάζα στα πόδια, το ανώτερο τμήμα των βραχιόνων και το στήθος αυξήθηκε κατά 1-2 cm σε κάθε περίπτωση.

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής στο GYMWAY και δώστε στον εαυτό σας το δώρο της υγείας και της ευεξίας.

Pilates Reformer

Τι είναι όμως ένα Pilates Reformer; Το συγκεκριμένο κρεβάτι λέγετε reformer και πάνω σε αυτό δεν θα σηκώνετε βάρη και μπάρες θα χρησιμοποιείτε την αντίσταση των ελατηρίων μαζί με το βάρος του σώματος σας!

Vacu Power

To Vacupower είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει δύο πολύ γνωστές κι ευρέως αποδεκτές μεθόδους στο χώρο της άσκησης και της ομορφιάς, αντίστοιχα. Tην αερόβια άσκηση και την υποπίεση ή όπως συνήθως λέγεται, Vacu. Σημαντικό σημείο προσοχής αποτελεί το γεγονός ότι δε μιλάμε για συνθήκες υποπίεσης, ούτε για άσκηση σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, όπως ίσως κάποιοι να ισχυριστούν ή να έχουν ήδη ισχυριστεί.

Power Plate

Ο πλέον σύγχρονος, εναλλακτικός τρόπος άσκησης σας προσφέρει τη δυνατότητα για απολαυστικότερη και αποδοτικότερη άσκηση. Βασιζόμενο στη δύναμη των δονήσεων (μία εφαρμογή της αστροναυτικής), το Power Plate απαιτεί από εσάς τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια, φέρνοντας αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν! 25 λεπτά άσκησης με το Power Plate αντιστοιχούν σε δύο με δυόμιση ώρες εντατικής γυμναστικής με βάρη.

Infrared

To infrared είναι μια συσκευή εκπομπής θερμικών υπέρυθρων κυμάτων με τη μορφή ερυθρού φωτός. Το σύστημα συνδυάζεται με αερόβια άσκηση (συνήθως διάδρομο γυμναστικής) και προσφέρει τα πλεονεκτήματα της αερόβιας άσκησης πολύ πιο γρήγορα. Η ακτινοβολία ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος αυξάνοντας έτσι τη κυκλοφορία του αίματος. Η αυξημένη κυκλοφορία προκαλεί μεγαλύτερη εφίδρωση και παράλληλη αύξηση του μεταβολισμού.

Αίθουσα Οργάνων

Η άσκηση με βάρη εκτός του ότι βελτιώνει την εμφάνισή σου, ωφελεί και την υγεία. Μόλις δυο προπονήσεις ενδυνάμωσης με βάρη τη βδομάδα είναι ικανές για να σε κάνουν να δεις διαφορά. Δες για ποιους λόγους θα πρέπει να αγαπήσεις περισσότερο τη γυμναστική με βάρη και να την εντάξεις στην καθημερινότητά σου

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής στο GYMWAY και δώστε στον εαυτό σας το δώρο της υγείας και της ευεξίας.

Trainers

Οι γυμναστές μας είναι αφοσιωμένοι επαγγελματίες που έχουν ως απόλυτο στόχο να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους γυμναστικούς σας στόχους. Με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε διάφορες μεθόδους εκπαίδευσης,  θα σας καθοδηγήσουν, θα σας ενθαρρύνουν και θα δημιουργήσουν προσαρμοσμένα προγράμματα που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους στόχους σας. Με τη στήριξη και την εμπειρία τους, θα ανακαλύψετε την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας και θα απολαύσετε την πορεία σας προς την υγεία και τη φυσική ευεξία.

Επιλέξτε Health Club

Όργανα γυμναστικής

Λιμένας Βόλου

Το Σεπτέμβρη του 2017 ξεκίνησε τη λειτουργία του το GYM WAY Fitness & Wellness, η Ναυαρχίδα της αλυσίδας GYM WAY στον κεντρικό προβλήτα στο λιμάνι του Βόλου. Ο χώρος επιφάνειας 2000τ.μ. διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό των κορυφαίων εταιρειών Technogym και Μatrix στο χώρο του fitness.

Άσκηση στο εργόμετρο

Νικηταρά 4

Το 2013 ιδρύθηκε το GYM WAY Cross. Το γυμναστήριο αναπτύσσεται σε ένα τριώροφο κτίριο επιφάνειας 1500τ.μ. που διαθέτει χώρο υποδοχής, αίθουσα οργάνων, αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, Functional Area, Personal Training Room, αίθουσα Basketball, αίθουσα Squash, αποδυτήρια ανδρών και γυναικών.

el
Μετάβαση στο περιεχόμενο