GROUP TRAINING

FITNESS & WELLNESS CENTER

BOSU

BOSU είναι το ακρωνύμιο για το both sides up (και οι δύο πλευρές σε χρήση)! Χρησιμοποιούμε και τις δύο επιφάνειες μιας μισής μπάλας ισορροπίας για να εκτελέσουμε δεκάδες διαφορετικές ασκήσεις που θα γυμνάσουν όλο το σώμα. Η επίπεδη επιφάνεια θα σε βοηθήσει να εκτελέσεις κλασικές ασκήσεις (κοιλιακούς, χέρια, πόδια, push ups) με μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ η κοίλη δίνει τη δυνατότητα για ασκήσεις ισορροπίας, οι οποίες τονώνουν, σφίγγουν και γραμμώνουν όλο το σώμα.

BODY PUMP

Το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παγκοσμίως που συνδυάζει τα ελευθέρα βάρη για τη μείωση του σωματικού λίπους, τη μυική ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε σύντομο χρονικό διάστημα!

TRX

Άσκηση με ιμάντες με λαβές, με τους οποίους ο καθένας μπορεί να γυμνάσει το σώμα με μεταβαλλόμενεςασκήσεις. Οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση των μυϊκών ομάδων, αλλά και συμβάλουν στην απώλεια λίπους. Μοναδικό εργαλείο πέρα από τον ιμάντα είναι το ίδιο μας το σώμα!

BODY COMBAT

Πρόκειται για μια υψηλής έντασης αερόβια προπόνηση η οποία είναι εμπνευσμένη από τις πολεμικές τέχνες, χωρίς σωματική επαφή μεταξύ των αθλουμένων και με επιλογές στο ασκησιολόγιο για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

FUNCTIONAL TRAINING

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης, το οποίο βασίζεται σε σταθμούς  άσκησης. Κορυφαία κυκλική προπόνηση, χωρισμένη σε σταθμούς για μυϊκή ενδυνάμωση, μέγιστη αντοχή και κάψιμο λίπους που θα σας φτάσει στα άκρα!!!

YOGAWORKS

Μέθοδος yoga που χρησιμοποιεί τις διδασκαλίες από 3 βασικά συστήματα. Από το σύστημα τηςAshtanga Vinyasa Yoga, χρησιμοποιεί τους «Χαιρετισμούς στον Ήλιο» , την θερμότητα, την ροή, τις bandhas και την ujahiαναπνοή.

INDOOR CYCLING

Άσκηση πάνω σε ειδικά στατικά ποδήλατα με μοχλό επιβάρυνσης, που επικεντρώνεται στην προπόνηση αντοχής και δύναμης με προσομοίωση φυσικών διαδρομών (ανηφόρες, κατηφόρες) και ποδηλατικών αγώνων.

ZUMBA

Αφήστε την προπόνηση, ώρα για πάρτυ!!!! Το γνωστό σε όλους χορευτικό πρόγραμμα βασισμένο σε Latin ρυθμό και βήματα που θα σας συναρπάσει!!

STRETCHING

Με το stretching επαναφέρουμε την ελαστικότητα και την ευκαμψία των μυών του σώματος μας.Υπέροχο μάθημα στο οποίο δουλεύουμε σε διατατικές θέσεις και αποκτούμε μεγαλύτερο εύρος κίνησης του μυ, αποφεύγουμε τραυματισμούς, αποκτούμε ευλυγισία και χαλαρώνουμε τους μυς αποφεύγοντας πόνους και πιασίματα.

BODY SCULPT

Δυναμικό – αερόβιο πρόγραμμα, με το οποίο σμιλεύεται όλο το σώμα με πολλές ασκήσεις για πόδια, γλουτούς και κοιλιακούς.

BOSU

BOSU είναι το ακρωνύμιο για το both sides up (και οι δύο πλευρές σε χρήση)! Χρησιμοποιούμε και τις δύο επιφάνειες μιας μισής μπάλας ισορροπίας για να εκτελέσουμε δεκάδες διαφορετικές ασκήσεις που θα γυμνάσουν όλο το σώμα.

BRAZILIAN BUTT

Μισάωρο πρόγραμμα καθαρά για τους γλουτούς σας! Ασκήσεις με λάστιχο και το βάρος του σώματος σας που θα σας χαρίσουν sexy γλουτούς!

CORE & LEGS

Δυνατό πρόγραμμα εκγύμνασης που στοχεύει στην προπόνηση κορμού και ποδιών, για ένα υπέροχο σώμα!

FITBALL

Είδος Pilates που βασίζεται στην ισορροπία και τη μυϊκή ενδυνάμωση με μεγάλες μπάλες.

JUMP

 Η πιο διασκεδαστική μέθοδος εκγύμνασης, τόνωσης και καύσης λίπους είναι το γνωστό τραμπολίνο! Με τη χρήση του μικρού τραμπολίνο τα αερόβια προγράμματα αλλάζουν στυλ και ύφος και φέρνουν απίστευτα αποτελέσματα με πολλά χαμόγελα!

LATIN

Λικνιστείτε στους ρυθμούς της Νοτίου Αμερικής. Συνδυασμοί βημάτων σε αργό ή γρήγορο τέμπο που θα σας ταξιδέψουν!!

ABS

Μισάωρο πρόγραμμα μόνο για κοιλιακούς! Crunches, πλάγιοι κοιλιακοί, hover και άλλες ασκήσεις για αψεγάδιαστους κοιλιακούς!

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής στο GYMWAY και δώστε στον εαυτό σας το δώρο της υγείας και της ευεξίας.

GymWay APP

Κατέβασε την  εφαρμογή  του gymway στο κινητό σου 
για να διαχεριίζεσαι εύκολα τις κρατήσεις και το πρόγραμμα σου (Android & iOS)

Πρόσβαση από φορητή συσκευή
el
Μετάβαση στο περιεχόμενο