TRX

FITNESS & WELLNESS CENTER

TRX

Άσκηση με ιμάντες με λαβές, με τους οποίους ο καθένας μπορεί να γυμνάσει το σώμα με μεταβαλλόμενεςασκήσεις. Οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση των μυϊκών ομάδων, αλλά και συμβάλουν στην απώλεια λίπους. Μοναδικό εργαλείο πέρα από τον ιμάντα είναι το ίδιο μας το σώμα! Η προπόνηση TRX είναι ένα νέο σύστημα προπόνησης, το οποίο ήρθε στη χώρα μας πριν από περίπου ένα χρόνο και η δημοφιλία του εμφανίζει ολοένα και αυξανόμενη τάση μεταξύ γυμναστών και αθλούμενων.TRX (Total-Body Resistance Exercise) σημαίνει προπόνηση με αντιστάσεις για όλο το σώμα. Το σύστημα αυτό αναπτύχθηκε από έναν πρώην πεζοναύτη του Αμερικανικού Ναυτικού στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Από τότε, έχει εξελιχθεί σε ένα σύστημα με το περιζήτητο όσο και πολύ απλό εξοπλισμό του, που περιλαμβάνει ελαστικούς ιμάντες με χερούλια, ώστε να εκτελεστούν αμέτρητοι συνδυασμοί ασκήσεων, που όλες εκμεταλλεύονται το βάρος του ίδιου του σώματος. Ακούγοντας την φράση «βάρος του σώματος» μπορεί πολλοί να κουνήσουν το κεφάλι τους, πιστεύοντας ότι δεν θα κάνουν αρκετή δουλειά με αυτό. Σε διαβεβαιώνουμε ότι αρκετοί από εσάς ζυγίζετε περισσότερο από όσο είστε σε θέση να σηκώσετε, οπότε έχεις ήδη επάνω σου όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι για να γυμναστείς!

Πλεονεκτήματα από τη χρήση του TRX

Το TRX σας επιτρέπει να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο άσκησης ενεργοποιώντας όλο το σώμα και εναλλάσσοντας ασκήσεις σε δευτερόλεπτα. Ενεργοποιεί τους μύες του κορμού, συμπεριλαμβανομένων των κοιλιακών, των εσωτερικών μυών της λεκάνης, των γλουτών, των καμπτήρων της ισχύος, των ραχιαίων και των μυών της πλάτης και του στήθους. Ένας ισχυρός πυρήνας παρέχει σταθερότητα, ισορροπία και ευλυγισία, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμών σε όλο το σώμα. Ρυθμιζόμενη Ένταση με το Βάρος του Σώματος. Το TRX χρησιμοποιεί το βάρος του σώματός σας για να ρυθμίσει την ένταση της άσκησης. Απλώς πλησιάστε ή απομακρυνθείτε από το σημείο προσάρτησης του TRX στο έδαφος. Δοκιμάζει συνεχώς τη δύναμή σας σε κάθε άσκηση, εξουδετερώνοντας τον χρόνο που χάνεται στην αλλαγή βαρών. Βελτιωμένο Μυϊκό Σύστημα. Βελτιώνει τόσο τη δύναμη όσο και το μέγεθος των μυών σας, εκπαιδεύοντας το σώμα σας με έναν μοναδικό τρόπο. Ενδυναμώνει τους μυς που σταθεροποιούν τις αρθρώσεις, απαραίτητους για την υποστήριξη μεγαλύτερων βαρών, ένα πλεονέκτημα που δεν επιτυγχάνεται σε μια θέση καθισμένου μηχανήματος. Ιδανικό για Πλειομετρικές Ασκήσεις. Ιδανικό για πλειομετρικές ασκήσεις, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερα κέρδη στη δύναμη. Διατήρηση της Οστικής Μάζας. Οι ασκήσεις TRX μπορούν να είναι χαμηλής έντασης αλλά πολύ αποτελεσματικές για μη εκπαιδευμένα άτομα, ή προσθέτοντας ένα γιλέκο με βάρη για προχωρημένους αθλητές. Προσφέρει ευρύ φάσμα κινήσεων σε ασκήσεις που προηγουμένως ήταν προβληματικές, ενεργοποιώντας τις μυϊκές ίνες και ενισχύοντας τον μεταβολισμό.

BODY PUMP

Το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παγκοσμίως που συνδυάζει τα ελευθέρα βάρη για τη μείωση του σωματικού λίπους, τη μυική ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε σύντομο χρονικό διάστημα!

TRX

Άσκηση με ιμάντες με λαβές, με τους οποίους ο καθένας μπορεί να γυμνάσει το σώμα με μεταβαλλόμενεςασκήσεις. Οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση των μυϊκών ομάδων, αλλά και συμβάλουν στην απώλεια λίπους. Μοναδικό εργαλείο πέρα από τον ιμάντα είναι το ίδιο μας το σώμα!

BODY COMBAT

Πρόκειται για μια υψηλής έντασης αερόβια προπόνηση η οποία είναι εμπνευσμένη από τις πολεμικές τέχνες, χωρίς σωματική επαφή μεταξύ των αθλουμένων και με επιλογές στο ασκησιολόγιο για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

FUNCTIONAL TRAINING

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης, το οποίο βασίζεται σε σταθμούς  άσκησης. Κορυφαία κυκλική προπόνηση, χωρισμένη σε σταθμούς για μυϊκή ενδυνάμωση, μέγιστη αντοχή και κάψιμο λίπους που θα σας φτάσει στα άκρα!!!

YOGAWORKS

Μέθοδος yoga που χρησιμοποιεί τις διδασκαλίες από 3 βασικά συστήματα. Από το σύστημα τηςAshtanga Vinyasa Yoga, χρησιμοποιεί τους «Χαιρετισμούς στον Ήλιο» , την θερμότητα, την ροή, τις bandhas και την ujahiαναπνοή.

INDOOR CYCLING

Άσκηση πάνω σε ειδικά στατικά ποδήλατα με μοχλό επιβάρυνσης, που επικεντρώνεται στην προπόνηση αντοχής και δύναμης με προσομοίωση φυσικών διαδρομών (ανηφόρες, κατηφόρες) και ποδηλατικών αγώνων.

ZUMBA

Αφήστε την προπόνηση, ώρα για πάρτυ!!!! Το γνωστό σε όλους χορευτικό πρόγραμμα βασισμένο σε Latin ρυθμό και βήματα που θα σας συναρπάσει!!

STRETCHING

Με το stretching επαναφέρουμε την ελαστικότητα και την ευκαμψία των μυών του σώματος μας.Υπέροχο μάθημα στο οποίο δουλεύουμε σε διατατικές θέσεις και αποκτούμε μεγαλύτερο εύρος κίνησης του μυ, αποφεύγουμε τραυματισμούς, αποκτούμε ευλυγισία και χαλαρώνουμε τους μυς αποφεύγοντας πόνους και πιασίματα.

BODY SCULPT

Δυναμικό – αερόβιο πρόγραμμα, με το οποίο σμιλεύεται όλο το σώμα με πολλές ασκήσεις για πόδια, γλουτούς και κοιλιακούς.

BOSU

BOSU είναι το ακρωνύμιο για το both sides up (και οι δύο πλευρές σε χρήση)! Χρησιμοποιούμε και τις δύο επιφάνειες μιας μισής μπάλας ισορροπίας για να εκτελέσουμε δεκάδες διαφορετικές ασκήσεις που θα γυμνάσουν όλο το σώμα.

BRAZILIAN BUTT

Μισάωρο πρόγραμμα καθαρά για τους γλουτούς σας! Ασκήσεις με λάστιχο και το βάρος του σώματος σας που θα σας χαρίσουν sexy γλουτούς!

CORE & LEGS

Δυνατό πρόγραμμα εκγύμνασης που στοχεύει στην προπόνηση κορμού και ποδιών, για ένα υπέροχο σώμα!

FITBALL

Είδος Pilates που βασίζεται στην ισορροπία και τη μυϊκή ενδυνάμωση με μεγάλες μπάλες.

JUMP

 Η πιο διασκεδαστική μέθοδος εκγύμνασης, τόνωσης και καύσης λίπους είναι το γνωστό τραμπολίνο! Με τη χρήση του μικρού τραμπολίνο τα αερόβια προγράμματα αλλάζουν στυλ και ύφος και φέρνουν απίστευτα αποτελέσματα με πολλά χαμόγελα!

LATIN

Λικνιστείτε στους ρυθμούς της Νοτίου Αμερικής. Συνδυασμοί βημάτων σε αργό ή γρήγορο τέμπο που θα σας ταξιδέψουν!!

ABS

Μισάωρο πρόγραμμα μόνο για κοιλιακούς! Crunches, πλάγιοι κοιλιακοί, hover και άλλες ασκήσεις για αψεγάδιαστους κοιλιακούς!

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γυμναστικής στο GYMWAY και δώστε στον εαυτό σας το δώρο της υγείας και της ευεξίας.

GymWay APP

Κατέβασε την  εφαρμογή  του gymway στο κινητό σου 
για να διαχεριίζεσαι εύκολα τις κρατήσεις και το πρόγραμμα σου (Android & iOS)

Πρόσβαση από φορητή συσκευή
el
Μετάβαση στο περιεχόμενο